Deze Nederlandse voetballers hebben een knappe topsportster als vriendin

Deze Nederlandse voetballers hebben een knappe topsportster als vriendin

Naast de golddiggers, wannabe-sterretjes en vriendinnetjes vanaf de middelbare school is er nog categorie voetbalvrouwen: de vriendinnen die zelf aan topsport doen. Wij zetten de leukste sportieve spelersvrouwen op een rijtje die het hebben aangelegd met een Nederlandse voetballer:

Joost van Aken en Celine Schols

Heerenveen-verdediger Joost van Aken heeft sinds enkele maanden een relatie met het beeldschone hockeymeisje Celine Schols. De blondine uit Almere speelt bij Laren en werd door de website 925 als uitgeroepen tot één van de mooiste hockeymeisjes van Nederland, in een rijtje met onder meer Ellen Hoog.

Liefde ❤️

Een foto die is geplaatst door Céline Schols (@celineschols) op

Rafael van der Vaart en Estavana Polman

Mogen we Rafael van der Vaart nog voetballer noemen? Nou, vooruit dan maar. Van der Vaart verhuisde deze zomer zelfs speciaal voor zijn nieuwe grote liefde naar Denemarken, waar hij sinds kort samenwoont met Estavana Polman. De Arnhemse is één van de beste Nederlandse handbalsters en speelt voor het Deense Esjberg. Overigens is Rafael niet de eerste voetballer die het hart van Estavana wist te veroveren. Eerder had ze jarenlang een relatie met Mart Lieder (ex Vitesse en RKC).

Bart van Hintum en Michelle van Herwerden

Bart van Hintum voetbalde tot deze zomer voor PEC, maar is tegenwoordig actief bij het Turkse Gaziantepspor. Ook zijn vriendin is veelal in het buitenland, want Michelle van Herwerden is namelijk professioneel skiër van beroep. Michelle, een mooie brunette met diepblauwe ogen, behoort tot de Nederlandse top en is dus veelvuldig in de Oostenrijkse, Franse, Italiaanse en Zwitserse sneeuw te vinden!

🌴☀️💕 #tbt #summer #Bali

Een foto die is geplaatst door Michelle van Herwerden (@michellevanherwerden) op
Jesper Drost en Marion Oosterveld

Weliswaar niet internationaal, maar toch op behoorlijk niveau handbalt Marion Oosterveld. Zij is de hoogblonde vriendin van Jesper Drost van FC Groningen. Marion speelt voor Sercodak uit Dalfsen en krijgt daar geregeld de steun van vriend Jesper vanaf de tribune.

Erik Cummins en Jacky Schoenaker

En we sluiten ook af met een prachtige hockeyster. Jacky Schoenaker speelt bij Amsterdam en is de dochter van oud-voetballer Dick Schoenaker. Sinds 2014 heeft ze een relatie met doelman Eric Cummins en ogen nog altijd smoorverliefd. Pikant is wel dat Schoenaker naar verluidt in het verleden een relatie had met Daley Blind.

Foto’s: Instagram