Update: Gaat Wilfred Genee vreemd met blonde dame?

Update: Gaat Wilfred Genee vreemd met blonde dame?

Foto’s waarop VI-presentator Wilfred Genee wel erg innig een blonde vrouw omhelst zijn voor kappersblaadje Privé aanleiding om vraagtekens te zetten bij het huwelijk van de haarverfende presentator en zijn vrouw Lili.

,,Losgeslagen Wilfred amuseert zich in het Amsterdamse nachtleven”, schrijft het blad bij vier stiekem genomen foto. Zijn eigen Lili zat blijkbaar thuis bij hun kinderen Isabeau (6) en Luca (4) toen haar man de onbekende vrouw van rond de 40 wel heel stevig vasthield. ,,Het viel mij op dat zijn gezicht wel heel dichtbij haar borsten kwam. Wat er precies gebeurde, weet ik niet. Wat ik wel weet, is dat ik mijn beste vriendin nog niet zo’n innige knuffel geef. Ze hebben zeker wel een halfuur in elkaars gezelschap doorgebracht”, fluistert een ooggetuige.

Wilfred Genee reageert geheimzinnig op de publicatie in het AD: ,,Ik was in dat café met een stel bekenden. Die hebben me niets geks zien doen, zeggen ze.” Later zou de presentator verklaren dat de dame in kwestie Mari-Carmen Oudendijk betrof, met wie hij al ruim twintig jaar bevriend is. Zij is net als Genee ook sportpresentatrice.