Mitchell Dijks is een emotionele eter

Mitchell Dijks is een emotionele eter

Trainers die holle voetbalcliché’s uitbraken, voetballers met kromme of ronduit idiote teksten. In onze rubriek Lachwekkende Voetbalquotes verzamelt Voetbal1.nl de meest bizarre uitspraken uit de voetbalwereld. Vandaag: Ajacied Mitchell Dijks, emo-eter pur sang.

,,Over het algemeen zit ik heel goed in mijn vel. Stukken beter dan enkele jaren geleden. Ook conditioneel gaat het goed. Ik leef heel gezond en let goed op wat ik eet. Vroeger at ik nog wel eens een zak chips weg of lepelde ik met liefde een pot chocopasta leeg. Dat gebeurt me nu niet meer. Ik blijf wel een emotionele eter, maar ga de grote boosdoeners uit de weg. Ik ben met eten goed bezig, dus het zou zonde zijn dat te verpesten. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik soms echt wel zin heb in een hamburgertje hoor.”

(Mitchell Dijks, 13 september 2016 op Ajax.nl)