De 18 bloedmooie ex-vriendinnen van Mario Balotelli

De 18 bloedmooie ex-vriendinnen van Mario Balotelli

Mario Balotelli versleet in zijn nog prille carrière al een flinke reeks clubs. Echter, het turbulente liefdesleven van SuperMario is nog veel roeriger. Dit zijn de bloedmooie 18 ex-vriendinnen van de hitsige Italiaan.

Barbara Guerra
Als 19-jarige debuteerde Balotelli voor Inter Milan en daarbij was de Italiaanse actrice zijn eerste knappe verovering.

Betty Kourakou
In mei 2010 beleefde Balotelli een kortstondige romance met het Griekse model Betty Kourakou.

Dayane Mello
Het is twee maanden later als de Italiaan opnieuw een model scoort. Ditmaal is het Dayane Mello, die eerder was had met tennisser Nicolás Massú.

Melissa Castagnoli
Ontmoet via Facebook, gedumpt per sms. Melissa Castagnoli was finaliste in de Miss Italië verkiezing, maar Balotelli was na enkele maanden alweer op haar uitgekeken.

Sophia Reade
Met de verhuizing naar Engeland begint ook zijn jacht op Britse schonen. Zijn eerste ‘slachtoffer’ is model Sophia Reade.

Sara Galimberti
Voor de verandering eens geen model, maar een topsporter. Sara Galimberti is lange afstand loopster en legt het in april 2011 even aan met Balotelli.

Raffaela Fico
Een krappe twee jaar houdt Balotelli het vol met Raffaela Fico. De Italiaanse raakt bovendien zwanger van hem. SuperMario vraagt nog wel een vaderschapstest aan, maar hij is er gloeiend bij. Betalen!

Il mio sogno più profondo#raffaelafico ♥♥

Een foto die is geplaatst door Youness Et-tahiri (@youness.ettahiri) op

Chloe Evans
Een relatie is het niet, eerder een echte affaire. Twee jaar lang gaat Balotelli vreemd met het Britse model Chloe Evans.

Veronica Graf
Een tamelijk bizarre episode in het losbandige liefdesleven van Mario Balotelli is zijn kortstondige avomtuurtje met Playboy-model Veronica Graf. De twee zouden de lakens hebben gedeeld terwijl Graf in een relatie met Saphir Taider was en werden bij hun liefdesspel vergezeld door nog een man en vrouw.

Veronica Angeloni
Nog een Veronica. Balotelli beleeft een kortstondig avontuur met Veronica Angeloni, een Italiaanse volleybalspeelster.

Jenny Thompson
Mario Balotelli eet niet graag van één walletje. En dus gaat hij in 2012 ook vreemd met Jenny Thompson. Zij is overigens evenmin monogaam, want naast Balotelli is ze ook bekend als het slippertje van Wayne Rooney.

Holly Henderson
Balotelli ging nog verder en wist zelfs de achternicht van Rooney te versieren. Glamourmodel Holly Henderson zou door de vrouwenverslinder pur sang zijn beloofd dat hij haar zou trouwen wanneer ze haar modellencarrière zou opgeven.

Desirée Busetto
In 2012 is hij net kampioen met Manchester City en dus leeft Balotelli op een wolk. Hij versiert model Desirée Busetto, maar heel lang zijn ze niet in elkaars nabijheid.

Vanessa Lawrens
Wederom een model, ditmaal ontmoet tijdens vakantie op Ibiza. Vanessa Lawrens beleeft een hete vakantie met de Italiaan.

Eliana Cartella
Eliana Cartella sprak zich als één van de weinige ex-en uit over haar romance met Balotelli en dat was weinig positief. Volgens haar is Super Mario een zeer vrouwonvriendelijke hork.

Tabby Brown
Ze zou het ook hebben gedaan met Raheem Sterling, maar in het najaar van 2012 beleeft Balotelli hete nachten met Tabby Brown. Zij is overigens de eerste die niet gedumpt wordt, maar zelf Balotelli dumpte.

Fanny Neguesha
Het ging vaak aan en uit, maar de enige vrouw die Balotelli wel af en toe wat wist te temmen is Fanny Neguesha. De Belgische schone was verreweg de meeste tijd samen met de hitsige Italiaan.

Carla Howe
Ze zou de reden zijn dat Fanny Neguesha en Mario Balotelli definitief een punt achter hun relatie zetten. Want inmiddels weet u: Mario is dol op Playboy-modellen. Met Carla Howe kan er weer één van zijn vrouwenbucketlist worden afgevinkt.

Foto’s: Instagram