Peter Bosz bedondert zelfs eigen kinderen om te winnen

Peter Bosz bedondert zelfs eigen kinderen om te winnen

Het heeft er alle schijn van dat Peter Bosz de nieuwe trainer wordt van Ajax. Maar wat voor trainer halen de Amsterdammers eigenlijk in huis?

Wij stuitten op een oud interview met Twentesport.com, daterend van de periode dat Bosz succesvol was als coach van Heracles. Hij biecht op hoe slecht hij tegen zijn verlies kan: ,,Ik kan slecht tegen mijn verlies, het is zelfs een beetje sneu. Als ik Memory speelde met mijn kinderen, speelde ik vals om te winnen. Als ze even niet keken, dan draaide ik gauw een kaartje om. Bijna ziekelijk. Met mijn moeder moest ik soms tot half twee ’s nachts kaarten, net zolang tot ik gewonnen had en dus lachend naar bed kon. Niet tegen je verlies kunnen is ook een krachtige eigenschap. Ik was bijvoorbeeld een aardige voetballer, maar niet buitengewoon. Door mijn absolute wil om te winnen, kon ik toch op hoog niveau spelen.”

Leave a Reply