Tonny Vilhena doet het met de knappe dochter van Ronald de Boer

Tonny Vilhena doet het met de knappe dochter van Ronald de Boer

PIKANT! Feyenoord-middenvelder Tonny Vilhena heeft een nieuwe vriendin. En wat voor één: het is de knappe dochter van Ronald de Boer. Deze prachtige brunette heet Demi de Boer en heeft veel weg van Angelina Jolie!

Demi de Boer is inmiddels al goed voor bijna 30 duizend volgers op Instagram. Enige tijd terug vertelde ze FHM wat ze in een man zoekt: ,,Je moet veel tijd met me doorbrengen en geduld hebben, want ik ben best eigenwijs. Het hoeft voor mij allemaal niet zo spectaculair. Samen een filmpje kijken op de bank of een ijsje eten, maakt mij al gelukkig. En je moet van sushi houden, want daar ben ik verslaafd aan!”

Zeer waarschijnlijk kennen Demi en Tonny elkaar via Vilhena’s ploeggenoot Kenneth Vermeer. ,,Ik ken Kenneth al uit de tijd dat hij nog bij Ajax zat. Hij woont bij mij in het gebouw in Rotterdam en is als een grote broer voor me.”